Tietosuojakäytäntö

Traitech Industries Inc. / California Trays ® on tiukasti sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi ja turvallisuutta. Emme pidä hakemistoissa ja luetteloissa tai yrityskimeissä, osoitteissa ja / tai yhteysteetoissa olevia julkisia tietoja henkilötietoina.

Tässä asiakirjassa esitetään yhteenveto siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja voimme kerätä, miten voimme käyttää näitä tietoja ja ryhdymme toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisesti. Siinä kuvataan myös muita yksityisyyteen liittyviä tärkeitä aiheita.

Yleensä voit vierailla tällä sivustolla ilmoittamatta kuka olet tai paljastamasi henkilökohtaisia tietoja. Jos haluat kuitenkin hakea edustamaan meitä millään tavoin tai kysy tuotteesi hinnoittelusta ja saatavuudesta, sinun on annettava tarvittavat yritystiedot tai henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Lisäksi tuotteidemme tai palveluidemme verkkohakemuksen lähettäminen edellyttää myös nimesi ja yritystietojasi, kuten yrityksesi nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Antamalla tällaisia henkilökohtaisia ja yritystietoja, sinun katsotaan hyväksyneen tiedon käyttämisen rajoitetuissa käyttötarkoituksissa.

Tavoitteiden tunnistaminen

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja hakijoistamme, asiakkaistamme tai mahdollisista asiakkaistamme tunnistaaksemme heidät ja kommunikoimme heidän kanssaan työpaikkojen tai myyntimahdollisuuksien suhteen. Emme luovuta hakijoidemme henkilötietoja kenellekään muulle henkilölle, emmekä salli kenenkään muun henkilön, hakijan, asiakkaan tai mahdollisen asiakkaan henkilökohtaisten tietojen käyttöä mihinkään tarkoitukseen ilman hakijan suostumusta.

Suostumus

Henkilötietoja kerätään, käytetään tai luovutetaan vain yksilön tietämyksen ja suostumuksen perusteella.

Rajoittaminen Kokoelma

Rajoitamme kerättyjen henkilökohtaisten tietojen määrän ja tyypin siihen, mikä on tarpeellisia tunnistetuille tarkoituksillemme. Keräämme vain henkilökohtaisia tietoja oikeudenmukaisin ja laillisin keinoin.

Rajoittaa käyttöä, paljastamista ja säilyttämistä

Henkilötietoja ei saa käyttää tai paljastaa muuhun tarkoitukseen kuin se, jolle se on kerätty, paitsi, kuten aiemmin on mainittu, henkilön suostumuksella tai lain edellyttämällä tavalla. Voimme jakaa henkilökohtaiset tietosi kolmannen osapuolen kanssa. Voimme esimerkiksi käyttää kolmannen osapuolen suorittamaan referenssien tarkistamisen. Kaikki kolmannet osapuolet ovat velvollisia noudattamaan tietosuojakäytäntöämme. Jos lakia tai tutkivaa elintä vaaditaan, saatamme myös joutua luovuttamaan henkilötietosi. Meillä ei ole oikeudellista vastuuta tällaisista ilmoituksista. Jos henkilötietoja ei enää tarvita tunnistettujen tarkoitusten täyttämiseksi, se tuhotaan, poistetaan tai tehdään nimettömiksi.

Tarkkuus

Pidämme varovaisesti pyrkimyksemme varmistaa, että henkilökohtaiset tiedot ovat yhtä tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia tarpeen mukaan, mihin tarkoitukseen niitä käytetään.

Suojatoimia

Suojelemme kaikki hakijoiden hallussa olevat henkilökohtaiset tiedot luvattomalta käytöltä, muutokselta tai tahattomalta tuhoamiselta asianmukaisilla turvatakuilla. Teemme kohtuullisia toimenpiteitä suojaamasta henkilökohtaisia tietojasi luvattomalta käytöltä käyttämällä palomuureja, fyysistä turvallisuutta ja käyttöä sekä työntekijöiden pääsyä koskevia käytäntöjä. Suojelemme hakijan tietoja luvattomalta käytöltä rajoittamalla niiden työntekijöiden lukumäärää, joilla on oikeus käyttää tällaisia tietoja.

Avoimuus

Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle ymmärrettäviä ja helposti saatavilla olevia tietoja henkilötietojesi hallinnointiin liittyvistä käytännöistämme ja käytännöistämme.

Yksilöllinen käyttöoikeus

Kirjallisen pyynnön perusteella ilmoitamme yksilölle henkilökohtaisten tietojen olemassaolosta, käytöstä ja paljastamisesta, ja annamme yksilöllisen pääsyn kyseisiin henkilötietoihin sopivassa muodossa. Yksilö voi riitauttaa henkilökohtaisten tietojensa tarkkuuden ja täydellisyyden ja muuttaa sitä tarvittaessa.

Haastava noudattaminen

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme, henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta tai vaatimustenmukaisuudesta, ota yhteyttä osoitteeseen info@traitech.com.

Ehdot

Käyttämällä verkkosivustoamme, olette antaneet suostumuksesi tietosuojakäytäntömme ehtoihin. Jos et hyväksy näitä ehtoja, äläkä paljasta mitään henkilökohtaisia tietoja tällä verkkosivustolla.